Балкан главна страна

Стевановиќ: Распаднати семејни вредности, силни социјални медиуми – раговарајте со децата, колку и да сте уморни

Премалото влијание на семејството наспроти преголемото влијание социјалните мрежи и детето помеѓу нив. Очигледно е дека...