Калајџиев: Имам сознанија за еден случај на рекетирање каде се спомнува поранешниот премиер

Во вчерашното гостување во емисијата „Што не е јасно?“ на Алфа телевизија, професорот Калајџиев откри дека има сознанија од, како што вели, негови лични прилики за рекетирање на некој бизнисмен во кое Катица Јанева не е вклучена, но се спомнува поранешниот премиер.

 

Advertisements