Калајџиев: Пендаровски не се придржува до ветувањата

Претседателот Пендаровски не се придржува до своите ветувања, вака обвинуваат експертите во однос на најавеното Специјално Обвинителство, кое треба да ги провери сите политичари, влкучително и него. Ова е една од поентите од гостувањето на универзитетскиот професор Гордан Калајџиев. Тој беше гостин во вестите на Алфа во 14:30.
Со него разговараше Матеја Петровски.