Како изгледа Сенида без шминка?

Сенида своите фанови  ги изненадува со фотографии од секојдневниот живот и тоа доста често, а овој пат одлучи да го покаже лицето без грам шминка.

Фановите ја преплавија со коментари, а повеќето од нив тврдат дека се воодушевени од нејзиниот природен изглед.

 

Проценете сами.

Advertisements