Како функционираат двата типа тестови за корона вирусот

Микробилогот Билјана Ќурчиќ, во изјава за Алфа телевизија го објаснува начинот на тетсирање за ковид 19, односно двата типа на тетсови кои се употребуваат во Македонија.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста