Каде е Курто Дудуш?! Екипата на Алфа избркана од Шутка со закани (Видео)

Алфа во потрага по Курто Дудуш, вработените во општината ги избркаа новинарите на Алфа и им се заканија
Престанете или ќе почнам брутално да се понашам- вели вработен од општината

Во продолжение погледнете ја целосната сторија