ЈСП: Линиите до Средно Водно од утре нема да сообраќаат

Од утре, нема да сообраќаат трите автобуски линии до Средно Водно (25, 25А и 25Б), а со работа ќе прекине и Жичарницата.

Одлуката ќе важи во наредниот период, односно до идните одлуки согласно препораките и мерките за заштита и превенција од корона вирусот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста