Јанушев: Заев за пусти пари го предаде својот народ

Скандалот со “канабис милионите на Заев” открива дека од производството на канабис криминално-рекетарската банда направила нова рекет машинерија.

Скандалот покажува дека лица и фирми блиски на Заев и власта се оние кои добивале лиценци за марихуана, но и она што е идникативно е тоа што постои огомен сомнеж дека дел од компаниите не ги исполнуваат законските услови.

Јавна тајна е дека контролата од државата во последните три години на голем дел од плантажите ја нема, а кога нема контрола има црн бизнис, и многу милиони.

Ова видео ја покажува алчноста на Заеви по пари, и зошто Заев ја третира државата како приватна фирма за богатење. И кога некој ќе праша зошто, одговорот е “за пусти пари го предаде својот народ, заради власт”!

https://www.facebook.com/i.janusev/videos/174872760273599/

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста