Јанушев: Графички приказ на неспособноста на власта

Евидентно е дека бројот на заболени расте, се повеќе од ден на ден. Наместо ситуацијата да спласнува, се случува…

Publiée par Igor Janushev sur Samedi 13 juin 2020

Advertisements