Јанушев ги повика граѓаните на протест во 18 часот

Само сплотени и обединети, можеме да се ослободиме од ова зло кое владее со Македонија, никако поинаку!

Се гледаме во 18 часот пред министерство за правда.

Само сплотени и обединети, можеме да се ослободиме од ова зло кое владее со Македонија, никако поинаку!Се гледаме во 18 часот пред министерство за правда.

Gepostet von Igor Janushev am Mittwoch, 9. September 2020
https://m.facebook.com/i.janusev/photos/a.155962888458720/659965044725166/?type=3
Advertisements