Јаневска од ВМРО-ДПМНЕ: Изборите произведоа нови кластери

Поминаа вонредни состојби, предкампања, кампања и избори. Мерките, и онака недоволни, превземени од Владата на СДСМ за борба против епидемијата со корона вирусот олабавија со цел спасување на економската криза, но всушност во функција на изборите. Сега кога изборите поминаа корона вирусот беснее, луѓе страдаат, докторите и сестрите гинат на работа, а мерки нема, Комисијата за инфективни болести ја нема, нема промени во борбата против епидемијата, ова денеска преку прес-конференција го истакна Весна Јаневска од ВМРО-ДПМНЕ.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста