Интегра ветува Space city Kokino- вселенски и астрономски центар – Спасико

Интегра- Македонска конзервативна партија во нејзината предизборна програма ветува изградба на Space city Kokino- вселенски и астрономски центар – Спасико.

Ова промотивно видео наиде на различни реакции и коментари на социјалните мрежи. Погледнете го и проценете сами.

 

SPACE CITY KOKINO- ВСЕЛЕНСКИ И АСТРОНОМСКИ ЦЕНТАР- СПАСИКО

SPACE CITY KOKINO – ВСЕЛЕНСКИ И АСТРОНОМСКИ ЦЕНТАР – СПАСИКО

Publiée par ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија sur Mardi 7 juillet 2020

Advertisements