И Шилегов мораше да се соочи со незадоволен граѓанин

Трпението на граѓаните се тенчи.. Откако вчера Наумовски се соочи со револтот на ѓорчепетровци, денеска настрада Шилегов од бесен и разочаран минувач. Градоначалникот се изнервира.

Шилегов ги свика медиумите за да го снимат засадувањето дрвца во дворот на Градежен факултет.

Шилегов замина ама жителот застана пред камерите.

Очигледно е дека меѓу граѓаните врие. Политичарите можеби можат да се соочат со вработените, колегите, потчинетите, но изгледа веќе не може да се менаџира гневот кај луѓето.

Симона Србиноска

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста