И лебедите знаат како треба да се носи заштитна маска

Видеото од лебед како и става маска на жена стана вирално на социјалните мрежи.

Имено, една жена во Франција се доближила до лебед со маска, но поради тоа што се случило, многумина се пошегувале дека птицата разбира како да го спречи ширењето на коронавирусот.

Погледнете го ова урнебесно видео.

https://www.youtube.com/watch?v=vqU2OrIhzKw&feature=emb_title
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста