Грипот коси – пикот се очекува следната недела

Грипот зема замав, а и од ковидот нема спас.Речиси секој втор човек од најмал до најстар се бори со инфлуенца или ковид.Високи температури кои траат по неколку дена, кашлица и силни главоболки се најчестите симптоми. Ординациите на матичните се преполни, а врие и во болниците. Лекарите предупредуваат дека прославите, масовните собири но и загадениот воздух … Продолжи со читање Грипот коси – пикот се очекува следната недела