Граѓани: Ќе умираме ли по ходниците во болниците како во Италија и Шпанија

Ќе ни се случи ли Италија или шпанското сценарио?

Ќе умираме ли по ходници во болниците ?

Кога имавме 10, 20 заболени седевме заклучени дома, а сега…?

Штипјани отворено пред камерата на Алфа во врска со Ковид хаосот и огрмоните бројки изминатата недела

Во продолжение гласот на народот :

Advertisements