Граѓани до Заев: Огорчени сме од изјавите на премиерот кој се обиде да продаде се што е македонско

Силна осуда од народот откако премиерот застана во одбрана на бугарскиот, наместо на мекедонскиот индентитит. Граѓаните велат дека биле огорчени од изјавите на заев кој, како што велат, не смеел ни да помисли, а камо ли да каже такво нешто. Бараат итно да се извини и да повлече се што кажал до сега. велат дека е време граѓаните да се обединат.

Поврзани вести