Гостување на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во вестите на Алфа

Гостин во вестите на Алфа во вестите во 10:30 беше потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.

Со Николоски разговараше Матеја Петровски

Погледнете го целиот разговор:

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста