Елена од Сицилија за Алфа: Во карантин сме, пред врата ни стои полиција- ова се случува зошто не ги почитуваме препораките

Поради тоа што не се почитувале препораките за заштита и спречување на ширење на коронавирусот, жителите на Сицилија се во карантин. Македонката Елена Ла Легнаме која живее и работи таму сведочи за тоа што се случува во моментов, зошто има толку жртви и зошто се довеле во ситуација да седат дома и да ги чува полиција.

Со неа разговараше Бојана Димитријевска.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста