ЕКСКЛУЗИВНО ОД НИКОБ ЛАБ – ОД ЧЕТВРТОК 24.06.2021г. НАЈНИСКИ ЦЕНИ ЗА ПСР ТЕСТ ВО НАШИТЕ ПУНКТОВИ НА ТАБАНОВЦЕ, БОГОРОДИЦА, ДОЈРАН, КИСЕЛА ВОДА И НА АЕРОДРОМИТЕ ТАВ СКОПЈЕ И ТАВ ОХРИД

Почитувани, Ве информираме дека НИКОБ ЛАБ е најбрзорастечката сертифицирана лабораторија во нашата држава која ја поседува највисоката технологија за детектирање на сите познати соеви на COVID-19 во светот како и на делта сојот или т.н индиска мутација.

Водени од идејата дека на граѓаните им е потребна поддршка повеќе од било кога, НИКОБ ЛАБ ја промовира единствената и најраспостранетата дијагностичка мрежа во Македонија за тестирање за присуство на COVID-19 преку методата  PCR и брзи антигенски тестови, а сега достапни на неколку стратешки локации и истовремено со најниски цени во нашата држава.

Со задоволство Ве информираме дека од четврток 24.06.2021 започнуваат со работа нашите пунктови на Табановце, Богородица, Дојран, Кисела Вода и на аеродромите ТАВ Скопје и ТАВ Охрид. НИКОБ ЛАБ како општествено одговорна Компанија вложува огромни средства и напори да им излезат во пресрет на сите граѓани на кои во текот на годишните одмори ќе им бидат потребни PCR и брзи антигенски тестови за патување во странство.

Во прилог е табелата на локациите на пунктовите и соодветните цени:

            Табела за цените на пунктовите на ТАВ аеродромите и работното време:


* Цените се фиксни и на истите нема дополнителен попуст
(вклучително за туристички агенции, синдикати и вработени во фирмите со коишто НИКОБ има соработка).
** Заради сигурност на патниците, поголемата флексибилност на времето на важноста на PCR тестот, како и намалување на времето на чекање при тестирањето, препорачуваме PCR тестирање.
*** Задолжително е закажување за тестирање преку web порталот на НИКОБ ЛАБ https://booking.nikoblab.his.mk/ или на телефонскиот број 02/274-1000.

Предности:
– Тестирањето може да се изврши пред патувањето (на самиот ден на патувањето) на еден од нашите пунктови во Табановце, Богородица или Дојран.
– На аеродромите во Скопје и Охрид;
– На централниот пункт на НИКОБ ЛАБ на бул. Борис Трајковски бр.62 во Скопје.
– Резултатите ги добивате на Вашиот e-mail на англиски јазик со QR код и истите важат на граница во електронска форма и нема потреба да се печатат, но доколку инсистирате можете да ги подигнете и во печатена верзија на било кој од пунктовите.
 
Квалитетот, најсовремената метода,  достапната цена и задоволните граѓани секогаш ќе бидат императив за НИКОБ ЛАБ.
 
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста