Две ваги направија хаос на Партизанска

Вечерва (17. 09.2020) околу 19,10 ч. е добиена дојава дека има непозната направа на бул.„Партизански одреди“ во Скопје.

Веднаш се преземени соодветни мерки за обезбедување на просторот и упатени тимови за проверки по што е утврдено дека станува збор за две ваги.

Сообраќајот по булеварот се одвива нормално.

Вечерва (17. 09.2020) околу 19,10 ч. е добиена дојава дека има непозната направа на бул.„Партизански одреди“ во…

Gepostet von Министерство за внатрешни работи am Donnerstag, 17. September 2020
Advertisements