Две скопски населби денеска без вода

Без вода денеска од 11:30 часот ќе бидат дел од корисниците од Хиподром и дел од Инџиково.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради реконструкција на водоводна мрежа на улица 1640/бб, во близина на коњички клуб Илинден.

Advertisements