Дурловски: Одговорот на прашањето кое најчесто ми го поставуваат

Носителот на листата за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалиција во изборната единица 5, Игор Дурловски, објави ново промотивно видео во кое, како што вели, го дава одговорот на прашањето кое најчесто му го поставуваат.

Погледнете.

 

Одговорот на прашањето кое најчесто ми го поставуваат#Одговор

Publiée par Игор Дурловски sur Jeudi 25 juin 2020

Advertisements