Дурловски: Да го направиме Крушево центар на алтернативниот и адреналинскиот туризам во регионот.

Крушево е една од клучните алки во македонскиот културен и историски континуитет, напиша во својот фејсбук статус Игор Дурловски, носител на листата во изборната единица 5 на коалицијата „За обнова на Македонија“ .

Развојот на потенцијалите на Крушево и нивната презентација ќе бидат силен двигател на македонскиот туризам и сериозен придонес за зајакнување на економијата, потенцираше Дурловски

Крушево е една од клучните алки во македонскиот културен и историски континуитет. Развојот на потенцијалите на Крушево…

Publiée par Игор Дурловски sur Mardi 30 juin 2020

Advertisements

Поврзани вести