Државните електрани не се откажуваат од зголемената цена на струјата

Државните електрани не се откажуваат од поскапувањето на струјата. Директорот на РЕК Битола, Ковачевски уште се жали дека и со оние пари плус што ќе ги добиеле од зголемувањето на електричната енергија,  на крајот на годината ќе биле на ивица на рентабилност.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста