Државните електрани не се откажуваат од зголемената цена на струјата

Директорот на АД ЕСМ, Васко Ковачевски уште се ѓали и дека со парите плус што ќе ги добиеле од зголемувањето на цената на електричната енергија, на крајот на годинава ќе биле на ивица на рентабилност.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста