До 13 часот најмала излезност во шестата изборна единица

До 13 часот вкупно излезени се 446,438 граѓани,  или 24,61% од вкупниот број на гласачи.

Најмал процент на излезенот е забележан во шестата изборна едница – 16,58% или 51,345 избирачи од вкупно 309,727.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста