ДКСК денеска ќе одржи седница

Државната комисија за спречување на корупцијата на ден 24.08.2020 година (понеделник), со почеток во 10:00 часот ќе ја одржи 37-та седница со дневен ред во прилог.

Имајќи ги во предвид препораките на владата на Република Македонија донесени во насока на спречување на ширењето на COVID-19, како и немањето услови за присуство на медиуми во овој период, 37-та седница на Државната комисија за спречување на корупцијата ќе се одржи БЕЗ ПРИСУСТВО на медиуми.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста