Дипломатијата на колена – интервју со последниот македонски амбасадор во НАТО

Претседателот на Македонскиот дипломатски синдикат Зоран Дабиќ во интервју за вестите на Алфа ТВ со Горан Момироски открива кои се клучните проблеми на македонската дипломатија.

Во интервјуто тој зборува за системските слабости но и партизацијата и личните интереси и врски во дипломатијата.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста