ДИМТРИЕВИЌ СО АТРАКЦИИ ГО ВОДИ ХУВЕНТУД ДО ВТОРОТО МЕСТО ВО ЕНДЕСА ЛИГАТА

Нено Димитриевиќ имаше десет поени во новиот триумф на Хувентуд во Ендеса лигата остварен против Естудијантес со 97-70. Со новите бодови екипата на нашиот репрезентативен плеј е на делба на второто место, а медумите на Пиринеите издвоија една негова завршница од заден обрач како една од најубавите во кошаркарскиот викенд во Шпанија.

Advertisements