ДИК во живо: Јавна седница на која се одлучува за приговорите

Во моментот Државната изборна комисија

во живо одржува јавна седница во која ќе се одлучува по поднесените приговори од страна на политичките партии.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста