Џафери закажа седница во 13 часот

Собранието информира дека претседателот Талат Џафери ја свика 38. пленарна седница во 13.00 часот со две точки на дневниот ред.

Првата точка на дневе ред е  Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија, 2021 година по скратена постапка.

Втората точна на дневен ред е Предлог на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик по скратена постапка.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста