Денеска гласаат и осудените лица

Ден пред одржување на вториот круг за локалните избори гласат и осудените лица. Во штипскиот затвр со право на глас се околу деведесет лица од дваесет и седум општини, информираат од Општинската изборна комисија во Штип. Избирачкото место е отворено точно навреме и засега гласањето тече нормално. Денес гласаат и стари и болни во Чешиново-Облешево, Кочани, Македонска Каменица и Пехчево.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста