Денеска без вода ќе бидат неколку улици од Карпош

Без вода денеска ќе бидат улиците „Разловечко Востание“ бб, „Волгоградска“, „ВИЧ“, „Желево“ и „Соле Стојчев“, сите во Карпош 4, информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.

Прекинот на водоснабдувањето е поради уличен дефект ф-150мм на улица „Разловачко Востание“ бб и ќе трае до завршување на зафатот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста