Денеска 56 новозаразени од Ковид-19 само во Скопје

Денеска во Скопје се регистрирани 56 новозаразени од Ковид-19.

Ова се активните случаи по општини во Скопје денеска:

• Чаир – 52

• Гази Баба – 75

• Аеродром – 83

• Карпош – 71

• Центар – 82

• Кисела Вода – 52

• Ѓорче Петров – 28

• Бутел – 33

• Шуто Оризари – 14

• Студеничани – 9

• Сарај – 17

• Арачиново – 9

• Илинден – 12

• Сопиште – 2

• Чучер Сандево – 3

• Петровец – 6

• Зелениково – 2

• Странец – 7

• Нераспределен-7

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста