Делови од Тетово и Скопје без електрична енергија

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 17.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

– од 09.00 до 15.00 часот потрошувачите од Тетово дел од ул.29- Ноември спроти Клинички Центар кон бул.Илинденска

– од 09.00 до 11.00 часот потрошувачите од Тетово ул. Мехмет Паша Дерала, ул. Видое Смилевски Бато, ул. АД Јелак

– од 09.15 до 14.45 часот потрошувачите од Тетово дел од корисниците кои се напојуваат од тс Hераште 4

– од 09.00 до 15.00 часот потрошувачите од Скопје-Карпош: дел од ул.Римска, Анкарска и Атинска

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 17.08.2020 година, без…

Publiée par Центар за управување со кризи sur Lundi 17 août 2020
Advertisements

Поврзани вести