Делови од Скопје утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за утре (вторник), планирани се следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

-во периодот од 08:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од с.Матка. (Општина Сарај)

-во периодот од 09:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Франц Пешерн. (Општина Карпош)

-во периодот од 10:00-12:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците кај ОУ Јоаким Крчовски во с.Волково. (Општина Ѓ.Петров)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста