Делови од Скопје и Охрид без електрична енергија

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 10.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:
· од 08:30 до 15:00 часот, СКОПЈЕ – КИСЕЛА ВОДА: ул Марко Орешковиќ
· од 08:00 до 09:30 часот, СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: ресторан Интермецо , Карате клуб Работнички , перални за возила на бул. Митрополит Теодосиј Гологанов, бул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 70, 75, 77, 79
· од 08:30 до 10:30 часот, СКОПЈЕ – АЕРОДРОМ: Ул.1611
· од 13:00 до 15:30 часот, СКОПЈЕ – АЕРОДРОМ/0 /бул Трета Македонска Бригада, делот кај подулица 3 Интервенции во НН мрежа
· од 09:00 до 11:00 часот, СКОПЈЕ – КАРПОШ: Дел од ул.Хелсинки околу броевите 11 и 13, Дел од ул.Ташкентска околу броевите 20 и 22.
· од 09:00 до 15:00 часот, ОХРИД: дел од ул. Гоце Делчев од пресек со улица Шар Планина до пресек со ул. Аџи Мустафа.
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста