Делови од Сарај, Карпош и Центар утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 16.06.2020 година (вторник), се планирани следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје:

-во периодот од 10:30-11:30 часот без електрична енергија ќе останат котисниците на дел од с.Сарај и с.Љубин. (општина Сарај)

-во периодот од 09:30-13:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Ристо Равановски од број 01-10) ; корисниците од ул.Борка Талевски од број 61-65 ; дел од ул.530 (позади Млечен ресторант); ул.Френклин Рузвелт од број 21-27. (општина Карпош)

-во периодот од 09:30-14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Франц Прешерн. (општина Карпош)

-во периодот од 08:30-15:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Битолска во Ново Маало. (општина Центар)

Advertisements