Делови од повеќе скопски општини утре без електрична енергија

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за среда планирани се следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

-во периодот од 08:00-16:00 часот корисниците на дел од ул.Лисец (после пругите) . (општина Аеродром)

-во периодот од 09:00-10:00 часот дел од ул.Христо Смирненски бр.19, 20, 25, 27,28, 29 и други. (општина Центар)

-во периодот од 08:30-13:00 часот корисниците на дел од с.Глумово. (општина Сарај)

-во периодот од 06:00-09:00 часот казино ГЛОБАЛ ГАМИНГ ул.Иван Козарев бб. (општина К.Вода)

-во периодот од 10:00-12:00 часот ул.Никола Вапцаров бр.13 и бр.15; ул.Димитрие Чуповски бр.10. (општина Центар)

-во периодот од 10:00-12:30 часот дел од ул.Скоевска (кон Радишански Пат). (општина Бутел)

-во периодот од 12:00-15:00 часот ул.28 во Радишани (позади црквата). (општина Бутел)

-во периодот од 08:30-09:30 дел од ул.Сердарот, од вкрстувањето на ул.Сердарот со ул.Иван Хаџиниколов (кон каналот). (општина К.Вода)

-во периодот од 07:30-13:00 часот корисниците од улиците :11,12,13,14,15,17,18,19,20,21,35,36,37,38,39,40 и 84. во с.Стајковци. (општина Г.Баба)

Advertisements