Делови од повеќе скопски општини и села утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 13.07.2021 година ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 06.00 до 10.00 часот, корисниците од селата: Долно и Горно Свиларе, Љубин, Рашче, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје, Кучково, Кондово и дел од село Волково.. ( општина Сарај и Ѓорче Петров)
– во периодот од 08.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. Сердарот, дел од ул. Нагоричани и дел од ул. Речиште. ( општина Кисела Вода );
– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Франц Прешерн. ( општина Карпош );
– во период од 09:20 до 14:00 часот корисниците кои се наоѓаат во и околу Градски парк во Скопје. (Градско Собрание не е опфатено со исклучувањето);
– во период од 10:15 до 154:00 часот корисниците на улица Скупи подулици со бр.3 и бр.11 како и објектите околу фирмата бетонара „Ратко Митровиќ“. (општина Карпош)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста