Делови од повеќе скопски општини денес без вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 17.09.2020 година ( четврток ), без електрична енергија ќе останат:

• од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода )
• од 08:30 до 12:30 часот, дел од с. Добри Дол. ( Општина Сопиште )
• од 09:00 до 14:00 часот, селата: Мирковци, Бањани, Горњани и Чучер – Сандево. ( Општина Чучер – Сандево )
• од 10:30 до 13:30 часот, дел од с. Долно Соње. ( Општина Сопиште )
• од 12:00 до 15:30 часот, ул. Благоја Гојан. ( Општина Сопиште )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста