Делови од Кисела Вода, Сарај и Центар утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 05.11.2020 година ( четврток) без електрична енергија ќе останат:

• Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците во нас. Драчево: улицата Иван Хаџи Николов непарните бр. 109, 101, 103, се до бројот 141 (опш. Кисела Вода);

• во време од 08:30 до 12.:00, корисниците од дел од село Глумово. ( опш. Сарај ),

• од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од улица Петричка. ( опш. Центар )

Поврзани вести