Делови од Карпош и Кисела Вода утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 25.03.2021 година (четврток), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 09:00 до 12:00 часот, корисниците улиците: Демир Трајко и Московска. (општина Карпош);
• од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од бул. Борис Трајковски бр.62 објектите на НИКОБ, РАМСТОР, А-1 до Тинекс маркет, како и подулиците со број: 6, 8, 10, и 12. ( општина Кисела Вода )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста