НАЈНОВИ ВЕСТИ

Делови од Карпош и Ѓорче Петров денес без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.06.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09:00 до 10:30 часот, корисниците лоцирани на улиците: Иван Цанкар, Драгутин Аврамовски-Гуте и ул. Корушка. (општина Карпош);
– во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на ул. Црногорска од брјот 13 до бројот 21-б. ( општина Ѓорче Петров )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста