Делови од Ѓорче Петров и село Варвара без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 04.04.2021 година, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел на ул. Пежљане подулици 1 и 5 броевите од 10 до 30, објектите во близина на Воениот отпад, како и ул. Лука Геров броевите од 60 до 90 и објектите околу Воениот отпад. (општина Ѓорче Петров);

• од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од село Варвара. (општина Сопиште).

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста