Делови од Чучер Сандево, Кисела Вода и Гази Баба утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 06.11.2020 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 10.30 часот, корисниците од ул. Кавалска бр.12 и бр.14.( општина Кисела Вода )

– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Серска бр.1а, како и корисниците од ул. Црниче бр.1а, 1б, 3а, 3б и 5а. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од село Горњани, како и корисниците од викенд населба Горњани. ( општина Чучер Сандево )

– во периодот од 11.00 до 15.30 часот, дел од корисниците од улиците 840 и Перо Наков, како и објектот на ЦСП Караорман. ( општина Гази Баба )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста