Делови од Чаир, Аеродром и Ѓорче Петров утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 21.05.2021 година ( ПЕТОК ) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 08:30- 12:30 часот, корисниците од ул.Хоџа Атула Куртиши Ата од бр.12-35, ул.Војдан Чернодрински, (позади ПС Бит Пазар). (општина Чаир)
-во периодот од 08:00- 15:00 часот, корисниците од фирмата Јавор Комерц, како и сервис Цилаз лоцирани на Бул. 3-та Македонска Ударна Бригада, (општина Аеродром)
-во периодот од 08:15- 15:00 часот, корисниците од ул.166, ул.Хусеин Бајрам, ул.165, ул.172. (општина Центар)
-во периодот од 09:00- 14:30 часот, корисниците на дел од нас.Стопански Двор, објектите околу стопанскиот објект Галафарм, (општина Ѓ.Петров)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста