Делови од Центар, Кисела Вода, Карпош и Ѓорче Петров утре ќе бидат без електрична енергија

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 24.07.2020 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 09.30 часот, корисниците од ул. Шумадиска. ( општина Центар)

– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, дел од корисниците од село Драчево лоцирани околу ОУ Климент Охридски. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.00 дом 12.30 часот, корисниците од улиците Женевска, Демир Трајко, Стокхолмска и Бањалучка, како и објектот на QSI International School. ( општина Карпош )

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул.81 и ул.101 во населба Волково. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 12.00 до 14.30 часот, корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр.6 , како и корисниците од околните објекти. ( општина Карпош )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста