Делови од Бутел утре без електрична енергија

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 07.11.2020 година ( сабота ) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 08:00-11:0 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од Компании Зорлу Алумин, Академи Тејпс ДОО, Компании Максима Сузуки- Волво Сервис, Компании Југо Импекс, Карго Транс, дел од ул.Качанички Пат (општина Бутел)

Поврзани вести